Vanliga frågor & svar om vår TV-tjänst

Hittar du inte svar på det du undrar över är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 • För att titta på Bas-paketets kanaler digitalt eller för att se HD-sändning, samt för att kunna välja till fler kanaler från Värnamo Energis extra kanalutbud, så måste du ha ett programkort. Du behöver även ha en mottagningsutrustning (antingen en CA-modul eller en digitalbox) att sätta programkortet i.

  CA-modul används av dig som har en TV med stöd för CI+. OBS! Har du en äldre TV som saknar stöd för CI+ så fungerar det inte att ha en CA-modul.

  Du behöver då ha en digitalbox istället.

  För mer info se vår sida om programkort & utrustning.

 • Tyvärr har Telia, som numer äger C More, beslutat att UEFA Champions League endast skall tillgängliggöras för kunder som har avtal direkt med Telia eller C More. Detta betyder att ingen annan operatör i dagsläget har tillgång till UEFA Champions league, vilket vi såklart beklagar.

 • Programkort har en engångs startkostnad på 295 kr/st samt en löpande månadskostnad på 19 kr/mån per styck. Du får köpa max 5 programkort. Du behöver även ha mottagningsutrustning att stoppa programkortet i, antingen en CA-modul eller en Digitalbox. Kostnad för mottagningsutrustning tillkommer.

  Länk: Läs mer om programkort & utrustning

 • CA-modul kostar 595 kr/st i engångsavgift. CA-modulen är din egendom. Du behöver även ha ett programkort. Kostnad för programkort tillkommer.

Fler frågor och svar

.

Beställ TV-tjänster

Programkort & utrustning

Kontakta Kundtjänst