Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Analog kanalsökning, du tittar utan programkort


1. Anslut TV-apparaten till TV-nätet.
2. Starta din TV.
3. Gör en analog kanalsökning på din TV-apparat (se din TV-apparats instruktionsbok). Hör med den återförsäljare som sålt din TV-apparat om du behöver ytterligare hjälp med kanalsökning på din TV-apparat.
4. När kanalsökningen är klar, låter du TV-apparaten vara påslagen.
5. Välj kanal 3 och VÄNTA upp till 10 minuter utan att växla kanal.
6. Prova att byta kanal efter ca 10 minuter.
7. Klart! 


Första gången din TV-tjänst aktiveras tar det några minuter, men efter en stund har alla kanaler lästs in och du kan se alla de kanaler du abonnerar på. Skulle du inte få bild efter att du gjort ovan steg, och trots att du stått kvar på kanal 3 längre än 10 minuter, så kontaktar du Värnamo Energis support.

OBS! Tänk på! När du tittar, utan programkort, på den analoga sändningen av vår TV-tjänst, så får du inte tillgång till bästa ljud och bild, och du kan bara se de kanaler som ingår i Bas-paketet. Om du köper till programkort och utrustning (CA-modul eller digitalbox), får du tillgång till hela Bas-utbudet i HD-kvalitet samt att du när som helst kan lägga till fler kanaler.