Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Info om Värnamo Energi <> Om koncernbolagen <>Styrelse <> Ledningsgrupp  <> Vår personal <> Lediga jobb

 

Lediga jobb - Vi söker Värmetekniker


Lockar intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik och drift?
Nu söker vi en värmetekniker till vår produktionsavdelning.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer, tillsammans med övriga i produktionsavdelningen, ansvara för den kontinuerliga driften och ständigt arbeta för hög tillgänglighet och effektivitet på våra anläggningar. I det dagliga arbetet kommer du också att vara en viktig kugge i vårt arbetsmiljö- och miljöarbete. Arbetet består av att jobba med värmeproduktionen på våra anläggningar i kommunen som i huvudsak drivs av biobränslen. Vid kraftvärmeverket har vi även elproduktion. Arbetsområdet omfattar även ledningsnät och kundcentraler. Du är med och bidrar till optimering, planering och i kundnära projekt. Värmegruppen har individuella ansvar för olika funktioner och bedriver utifrån detta gemensamt verksamheten på ett effektivt sätt under ledning av Produktionschefen.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en högskole- eller Kvalificerad yrkesutbildning inom värmeproduktion. Vi värdesätter också erfarenhet och god kännedom om värmeproduktion och distribution, styr och reglerteknik samt enklare projektledning. Du måste ha intresse av och vara lyhörd för kundens önskemål samt ha en god samarbetsförmåga med kollegor och leverantörer. Beredskapstjänst kommer att ingå. Körkort är ett krav.

Frågor om värmeteknikertjänsten?

Frågor hänvisas till Stefan Berg, produktionschef, som syns till höger på bilden. Telefon 0370-69 41 80 eller mejl stefan.berg@varnamoenergi.se

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande rekrytering. Din ansökan skickar du till Pia Odin, Personalchef: pia.odin@varnamoenergi.se

Fackliga företrädare

Johannes Söderlind, Sveriges Ingenjörer.
Sonny Axelsson, Vision.
Andreas Prag, SEKO. 

Vill du jobba med intressanta och månsidiga arbetsuppgifter inom teknik och drift?
 - Då kanske du är vår nya kollega! Sök tjänsten som Värmetekniker.

Värnamo Energis Värmegrupp

Vi jobbar på Värnamo Energis produktionsavdelning och ansvarar för driften av våra fjärrvärmenät 

Ingemar Pettersson
Ingemar Pettersson Värmetekniker Gasföreståndare 0370 - 69 41 95 ingemar.pettersson@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Gas, Produktion
Fredrik Schifferl
Fredrik Schifferl Värmetekniker 0370 - 69 41 42 fredrik.schifferl@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Leif Samuelsson
Leif Samuelsson Värmetekniker 0370 - 69 41 38 leif.samuelsson@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Erik Nilsson
Erik Nilsson Värmetekniker 0370 - 69 41 54 erik.nilsson@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Fredrik Ekberg
Fredrik Ekberg Värmetekniker 0370 - 69 41 81 fredrik.ekberg@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Johan Lundgren
Johan Lundgren Värmetekniker 0370 - 69 41 99 johan.lundgren@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Martina Aggerstam
Martina Aggerstam Värmetekniker 0370 - 69 41 82 martina.aggerstam@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Sarah Sandahl
Sarah Sandahl Värmetekniker 0370 - 69 41 91 sarah.sandahl@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion
Stefan Berg
Stefan Berg Produktionschef 0370 - 69 41 80 stefan.berg@​varnamoenergi.se Fjärrvärme, Produktion

Fjärrvärme är en bekväm uppvärmningsmetod som bidrar till ett hållbart klimat

Vill du jobba med Värnamo Energi?


Just nu söker vi aktivt efter värmetekniker - skicka in din ansökan till pia.odin@varnamoenergi.se

Vi tar även emot spontan-ansökningar inom våra andra affärrsområden Har du ett stort driv och en kompetens som du tror skulle passa in i Värnamo Energi verksamhet, så är du alltid välkommen att kontakta oss. Ring vår kundservice 0370-69 41 00 så lotsar de dig vidare till rätt kontaktperson eller skicka in ditt CV till kund@varnamoenergi.se - om du är intresserad av jobb inom ANDRA verksamhetsområden än den utannonserade värmetkeknikertjänsten. Länk: Se alla Värnamo Energis verksamhetsområden

Att jobba inom Värnamo Energi koncernen är socialt och omväxlande.
Inom våra olika verksamheter förekommer en mängd olika arbetsuppgifter. Värnamo Energi har ett 50-tal fastanställda som arbetar för att regionen ska ha trygg tillgång på el och värme, bredband och tv, dygnet runt, året om. Var och en bidrar med sin unika kompetens. Länk: Här ser du en kontaktuppgifter till all vår personal inom alla avdelningar.

Är du konsult eller underentreprenör och vill erbjuda dina tjänster så hänvisar vi till pågående upphandlingar.


 

Värnamo Energis fastanställda är grupperade under fem övergripande avdelningar:

• Marknadsavdelningen (kundtjänst, försäljning, debitering)
• Teknikavdelningen  (IT, el)
• Produktionsavdelningen (värme)
• Ekonomiavdelningen (budget, bokföring, löner, personal)
• Utvecklingsavdelningen (miljö, kvalitet, utvecklingsprojekt)

Värnamo Energi som arbetsplats och uppdragsgivare


Värnamo Energis kärnvärden sammanfattas i de tre värdeorden – nära, tryggt, hållbart. Värdeorden är flerbottnade och ska skapa flera associationer till bolaget. För de anställda innebär värdeorden följande: 

• Nära – kopplas till att medarbetare och kollegor har nära till varandra, vilket ger förutsättningar för delaktighet och snabbhet i att hitta lösningar. Anställda och samarbetspartners har även nära till ägaren och har en lokal förankring i allt som görs.

• Tryggt – i betydelsen att ha kompetenta och erfarna kolleger. Tillit och respekt. En trygg anställning i ett stabilt bolag och trygga samarbeten med parter som går att lita på.

• Hållbart – innebär att det finns en långsiktighet i allt som görs inom bolaget. Systematiskt arbetsmiljöarbete med högt ställda mål och uppföljning som syftar till en bra arbetsmiljö, där personers hälsa och säkerhet har hög prioritet.

Externa samarbetspartners


Förutom egen fastanställd personal sysselsätter Värnamo Energi koncernens verksamheter en mängd underleverantörer och externa samarbetspartners. Ett 100-tal kompetenser bidrar kontinuerligt till koncernens verksamhet på olika sätt. Allt ifrån konsulter inom nätverk, externa projektledare och servicetekniker med specialkompetens i specifika projekt, till externa grävlag och installatörer för el, fjärrvärme och fiber. Värnamo Energi koncernens verksamhet skapar massor av arbetstillfällen i regionen.

Externa samarbetspartners konsulteras och kontrakteras i enlighet med gällande lagstiftning och i enlighet med Värnamo Energis egna fastställda inköpspolicys för respektive affärsområde samt i enlighet med vår grundläggande miljöpolicy och i samklang med vår affärsidé.

Praktik & Examensarbete


Välkommen att praktisera eller göra ditt examensarbete hos Värnamo Energi. Vi samarbetar med skolor och universitet och tar kontinuerligt emot studenter som går program på högskola, universitet och yrkeshögskola, eller gymnasieelever med studieinriktningar inom Värnamo Energis verksamhetsområden.

Som praktikant eller exjobbare hos Värnamo Energi får du prova på hur det är att jobba som drifttekniker, nätverkstekniker eller projektledare inom el, bredband, TV och fjärrvärme. Vi kan även erbjuda platser inom service, försäljning, HR, kommunikation, ekonomi och administration.

Det är många som söker praktik hos oss – vilket vi är glada för – men tänk på att dina chanser ökar om du är ute i god tid.  Kontakta oss om du vill ansöka om praktikplats eller göra ett examensarbete. Beskriv din utbildning, inriktning och dina intresseområden, samt beskriv vilken typ av tjänst du är intresserad av och under vilken period du vill gära din praktik / ditt examensarbete. Berätta också kort om dig själv, dina tidigare erfarenheter och meriter. Mejlet skickar du till kund@varnamoenergi.se så vidarebefordar vår kundservice ditt mejl till rätt mottagare hos oss.