Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Om oss <> Studiebesök

 

Studiebesök


Välkommen att besöka Värnamo Energi! Vår övergripande ambition är att vara tillgängliga. Vi tillgodoser, i den mån vi kan, våra kunders, allmänhetens, skolors, föreningars och företags önskemål om att besöka bolaget. Vi erbjuder därför studiebesök efter förbokning. Vi arrangerar även öppet hus vid ett antal förutbestämda tillfällen per år. Samt erbjuder året runt drop-in för enskilda besök under kundservices ordinarie besökstider.

Vill du se hur vår värme- och elproduktion går till?

Under april och maj erbjuder vi guidad visning av vårt kraftvärmeverk vid ett antal tillfällen. OBS! Föranmälan krävs – välkommen att anmäla ditt intresse.

Studiebesökens upplägg anpassas efter gruppens sammansättning och syfte med besöket. Observera att vid guidad visning av biokraftvärmeverket förekommer trappor och nivåskillnader samt en längre gångtur utomhus.

Mejla kund@varnamoenergi.se eller ring vår kundservice på 0370-69 41 00 om du vill anmäla att du är intresserad av att delta på guidad visning.

OBS! Notera! Det är många som vill besöka oss – vilket vi är väldigt glada över – vi har dock endast möjlighet att ta emot ett visst antal besökare, så tänk på att dina chanser ökar om du gör din förfrågan i god tid. Våra guidade visningar är kostnadsfria.

Studiebesök för förbokade grupper


Värnamo Energi tar emot gruppbesök då dessa bokats i förväg och om gruppens önskemål om datum och tid för besöket stämmer överens med Värnamo Energis möjligheter att ta emot gruppen.

Minimum antal i en grupp är 10 personer. Maximalt antal personer vid ett gruppbesök är 30 personer. Om gruppens antal överstiger 40 personer måste besöket delas upp på två tillfällen.

Studiebesökets upplägg anpassas efter gruppens sammansättning och gruppens syfte med besöket. Observera att vid studiebesök på biokraftvärmeverket förekommer trappor och nivåskillnader. Vid besök på såväl biokraftvärmeverket som vid vindkraftverken förkommer en längre gångtur utomhus.

Mejla eller ring vår kundservice om du vill göra en förfrågan på studiebesök. Det är många som vill besöka oss – vilket vi är väldigt glada över – vi har dock endast möjlighet att ta emot ett visst antal grupper per månad, så tänk på att gruppens chanser ökar om du gör din förfrågan i god tid. Våra studiebesök är kostnadsfria.

 

Öppet hus för allmänhet på förutbestämda datum


Värnamo Energi arrangerar även öppet hus för allmänheten vid ett antal tillfällen per år. Under öppet hus välkomnas besök från allmänheten. Ingen förbokning krävs. Datum för kommande öppet hus aviseras via vår hemsida, vår kundtidning samt genom annonsering i lokalpress.