Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Info om Värnamo Energi <> Våra kundtidningar samlingssida

 

Värnamo Energis kundtidning utkommer 2-4 gånger per år


Två till fyra gånger per år publicerar vi vår kundtidning där vi berättar om nyheter och pågående projekt inom Värnamo Energi koncernens verksamhet. Tidningen distribueras till kunder samt till samtliga invånare i Värnamo kommun. Missade du den när den kom i brevlådan, kan du läsa dem nedan. Vill du heller ha ett pappersex hemskickat till dig kan du kontakta vår kundtjänst.

Kundtidning 2024 Nr 1

Ur innehållet: Värnamo Energis tillförordnade vd summerar 2023 års bokslut och berättar om viktiga projekt i närtid. Vi informerar om vår nya energiapp samt berättar om elpriser just nu och nyheten att du numera kan välja själv om du vill ha fossilfri el. Vår kundgrupp ger även svar på vanliga frågor som kommer till kundtjänst just nu.

Kundtidning 2023 Nr 4

Ur innehållet: Summering av året, presentation av vår nya markandschef Magnus Ahlkvist, info fjärrvärmens fördelar samt vår nyhet fossilfri el och svar på vanliga frågor till kundtjänst just nu.

Kundtidning 2023 Nr 3

Ur innehållet: Summering av sommaren och info om höstens projekt. Vi ger tips hur du väkjer ett elavtal som passar ditt hushåll bäst. Inbjudan till 101-års jubileum i Hörle. Vanliga frågor till kundtjänst just nu.

Kundtidning 2023 Nr 2

Ur innehållet:  Summering av våren och mer om sommarens projekt. Vi berättar hur vi jobbar med sociala hållbarhetsfrågor. Information om ny fjärrvärme längs Sveavägen. Inbjudan till studiebesök 3 september. Info om streamade kanaler  på semestern. Så höjer du bredbandshastigheten i sommar.

Kundtidning 2023 Nr 1

Ur innehållet: Summering av bokslut. Vi berättar hur vi jobbar med sociala hållbarhetsfrågor. Så mycket el sparade Värnamoborna under januari. Sugen på studiebesök? Kom och se vår klimatsmarta el- och värmeproduktion. Nyheter - nu ännu bättre tv-utbud, hör nöjda kunder berätta om nya tv-appen.

Kundtidning 2022 Nr 3

Ur innehållet: 2022 ett turbulent år summeras. Varje kilowatt-timme räknas! Så får du koll på förbrukningen. Info om årets julgransinlämning. Så mycket kostar julmyset. Gilla och vinn Hockeybiljetter. Vi välkomnar till tv-kväll i januari! 

Kundtidning 2022 Nr 2

Ur innehållet: Så dyr kan elen bli i vinter. Prisprognos - så tror marknadsanalytikerna. Personalenkät - har du gjort något för att sparar el? Vi reder ut skillnaden på timpris och rörligt pris. Info - när kommer det utlovade elstödet? Info om Värnamos gatljus - 8000 lampor för en trygg vardag! Kampanj på tv-utrustning.  

Följ och gilla oss på sociala medier

Förutom vår fyra nummer av kundtidning varje år, så informerar vi även om vår verksamhet på Facebook, Instagram och LinkedIN varje vecka. I våra sociala mediekanaler ger vi dig en inblick i vad vi på Värnamo Energi gör för att skapa en trygg vardag i Värnamo.

Följ våra medarbetare och hör olika kunders synpunkter om våra tjänster. På sociala medier lyfter vi även fram olika kundevenemang och tävlingar och påminner dig när roliga saker är på gång. På sociala medier kan vi även som ett komplement till vår hemsida, blixtsnabbt informera, om det skulle hända något stort som rör el, bredband, tv eller värme i Värnamo kommun. Följ och gilla oss så missar du ingen information!