Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här:  Info om vår tv-tjänst<> Beställ tv on-line <> Programkort & Utrustning

 

Programkort & Utrustning


För att se hela TV-utbudet i HD-kvalitet och för att kunna lägga
till extrakanaler behöver du programkort och utrustning.

Programkort & CA-modul

För att se ALLA kanalerna i Grundpaketet och för att se HD-sändningar, för att kunna streama kanalerna samt för att kunna beställa extrakanaler, så behöver du ha ett programkort + utrustning. CA-modul, passar dig som har en nyare ”platt-TV” med inbyggt stöd för både CI+, MPEG4 och HD. Programkort kostar 295 kr/st i engångskostnad samt månadsavgift 29 kr/mån/st. CA-modul kostar 595 kr/st. Bindningstid 12 kalendermånader, uppsägningstid 1 kalendermånad. Om Programkortet inte sägs upp förlängs abonnemanget automatiskt 1 kalendermånad i taget. Max 5 programkort per hushåll. 

OBS! Har du en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som saknar stöd för CI+, MPEG4 eller HD, så fungerar det inte att ha en CA-modul, då bör du välja en digitalbox istället. 

Programkort + Digitalbox

Digitalbox används främst av dig som har en ”tjock-TV” eller en äldre ”platt-TV” som INTE stödjer CI+, MPEG4 eller HD. Digitalbox kostar 1295 kr/st, samt programkort 295 kr/st, månadsavgift för programkort tillkommer med 29 kr/mån/st. Max 5 programkort per hushåll. Bindningstid 12 kalendermånader, uppsägningstid 1 kalendermånad. Om Programkortet inte sägs upp förlängs abonnemanget automatiskt 1 kalendermånad i taget. 

Behöver du ersätta en trasig box eller modul?

På hemsidan kan du enbart köpa digitalbox eller Ca-modul tillsammans med programkort. Detta beror på att programkort knyts till utrustningen. Behöver du ersätta en trasig box eller om en modul gått sönder, så måste du kontakta vår support så hjälper vi dig.