Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Läs om elnätsabonnemang <> Karta Värnamo elnät

 

Värnamo Elnäts eldistributionsområde


Välkommen som elnätskund hos Värnamo Elnät. Vi transporterar (distribuerar) el till din bostad via vårt lokala elnät. Med ett elnätsabonnemang hos oss får du en trygg och driftsäker elanslutning. Det inringade området i kartan nedan visar Värnamo Elnäts eldistributionsområde.

Länk: Se pågående strömavbrott 

Lokalnät - Värnamo Elnät

Finns din fastighet inom det inringade området i kartan ovan, så är det Värnamo Elnät AB som äger rättigheten att transportera (distribuera, överföra) din el. Värnamo Elnäts eldistributionsområde omfattar Värnamo tätort samt angränsande ytterområden såsom Hörle, Fryele och Åminne. Välkommen att kontakta oss om du har frågor om elnätsabonnemang i vårt område. Moderbolaget Värnamo Energi sköter fakturering och kundservice på uppdrag av Värnamo Elnät Gå till kundservice

Regionätsägare - Eon

Finns din fastighet i Värnamo Kommun - men utanför det inringade området i kartan ovan, så är det Eon Eldistribution AB som ansvarar för din fastighets eldistribution. Kontakta Eon vid frågor om avbrott eller elnätsabonnemang på deras elnätområde.

Stamnätet - Svenska Kraftnät

Finns din fastighet utanför Värnamo kommun, kan du gå in på SvKs (Svenska Kraftnäts) hemsida www.natomraden.se och se vilket elnätsbolag som har rätten att transportera (överföra / distribuera) el till just din fastighet.

 

Avbrottsinformation

Länk: Se alla kända avbrott