Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här:  Info om vår tv-tjänst<> Beställ tv oline <> Läs allt om vår nya tv-tjänst


 

Kom igång - streama i FinnvedenMedia-appen!

Följ stegen 1, 2, 3 nedan för att börja streama dina kanaler.

1. Aktivera playtjänst / playkonto

Kanaler kan streamas i 3 olika appar: FinnvedenMedia-appen, Viaplay och TV4 Play. Abonnemang på Grundpaketet och ett programkort är en förutsättning samt att du behöver en streamingenhet att ladda ner apparna i, därefter behöver du aktivera playtjänst, se instruktion nedan.

2. Ladda ner FinnvedenMedia-appen

Efter att du har aktiverat ditt FinnvedenMedia-playkonto behöver du ladda ner FinnvedenMedia-appen i de enheter du tänkt streama med.

3. Använd FinnvedenMedia-appen

Efter att du har aktiverat ditt FinnvedenMedia-playkonto och laddat ne appen i dina enheter, kan du börja streama kanalerna. Se användarguide hur appen funkar i olika enheter nedan.

Du utgår från Grundpaketet och kan lägga till Flex!

Programkort och utrustning krävs.

Grundpaketet

Obligatoriskt startpaket, pris 199 kr/mån* i villa.
(Debiteras av hyresvärd i lägenhet*)
 Grundpaketet innehåller de 14 mest efterfrågade kanalerna, alla i knivskarp hd-kvalitet, alla kanaler i Grundpaketet kan både ses på tv-apparat och streamas. *För att streama och se hd-sändning tillkommer kostnad för programkort och utrustning. 

Flex7

Tiläggspaket, pris 79 kr/mån. Med Grundpaket och programkort på plats, kan du lägga till nya Flex7 - som ger dig en unik flexmöjlighet att prova 7 flexkanaler per dag. Alla flexkanaler kan både ses på tv-apparat och även streamas. Endast 1 kalendermånads bindningstid gör att du kan aktivera Flex7 i perioder när du har mer tid och lust att kolla på mer tv.

Flex14

Tilläggspaket, pris 149 kr/mån. Samma som Flex 7, men med Flex14 kan du addera hela 14 extra flexkanaler. Kräver att du har Grundpaket och programkort på plats. Prova dig fram till vilka som blir just dina 14 favoritkanaler. Du kan byta ut flexkanaler en gång per dag om du vill. Kanalerna kan både ses på tv-apparat och streamas. 

Frågor & svar om vår nya TV-tjänst

Fler frågor och svar

Programkort och utrustning

För att se kanalerna på din tv behövs programkort och en CA-modul (eller digitalbox).
För att streama behöver du ha programkort, Grundpaket och valfri streamingutrustning samt internetuppkoppling. 

Programkort & digitalbox / CA-modul

Har du Grundpaketet och ett programkort kan du streama de kanaler du abbonerar på om du har en streamingenhet. Med ett programkort kan du även lägga till och ta bort extra kanalpaket när du vill. Programkort köps tillsammans med antingen digitalbox eller CA-modul. 

Streamingskola

Undrar du vad som menas med att streama?

Här beskriver vi kortfattat vad det innebär att streama kanaler samt visar exempel på olika streamingenheter.

Så lägger du till fler kanalpaket!

Vi erbjuder massor av färdiga kanalpaket från C More, Viaplay, Discovery, TV4, BBC, Disney mfl. Vi har kanalpaket från 19 kr/mån. De flesta har väldigt kort bindningstid.