Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Värnamo elnätsområde <> Elnätsabonnemang

 

Elnätsabonnemang


Elnät – Välkommen som elnätskund hos Värnamo Elnät. Vi transporterar (distribuerar) elen till din bostad via vårt lokala elnät. Med ett elnätsabonnemang hos oss får du en trygg och driftsäker elanslutning. 

Beställa eller säga upp elabonnemang

Gäller dig som ska flytta IN i Värnamos elnätsområde. Eller dig som ska flytta UT och vill säga upp ditt befintligt elnätsabonnemang. 

Ansluta solceller

Vill du elansluta en solcellsanläggning på fastighet som redan är ansluten till Värnamos elnät, behöver du ett inmatningsabonnemang som ger dig rätt till nätnyttoersättning.

Begära nyanslutning

Gäller dig som vill elansluta en fastighet som inte haft el förut. Till exempel elansluta ett nybyggt hus, en sommarstuga eller förrrådsbyggnad som tidigare inte haft någon ström.

Beställa tillfällig el eller byggström

Gäller dig som endast tillfälligt behöver el på plats eller byggnad som inte har el just nu. Eller dig som vill ha byggström under tiden du bygger nytt hus.

Återansluta frånkopplat abonnemang

Gäller dig som haft ett befintligt elnätsabonnemang som tillfälligt frånkopplats/stängts av. 

Ändra huvudsäkringen

Gäller dig som har ett befintligt elnätsabonnemang och vill ändra huvudsäkring (säkra upp eller säkra ned).

Dela upp eller slå ihop abonnemang

Gäller dig som har ett eller flera befintliga elnätsabonnemang och antingen vill slå ihop eller dela abonnemangen

Permanent bortkoppling

Gäller dig som ska riva ditt hus eller dig som vill ta bort en elmätare på grund av att du önskar slå ihop två eller flera elnätsabonnemang.

Prislistor Elnät

Se alla elnätsprislistor såsom abonnemangsavgift, nyanslutningsavgift, engångsavgifter, nätnyttoersättning.