Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här:  Info om vår tv-tjänst<> Beställ tv oline <> TV Support <> Ladda ner FinnvedenMedia-appen

 

Ladda ner FinnvedenMedia-appen


För att streama behöver du tillgång till internet samt en streamingenhet att ladda ner appen i. FinnvedenMedia-appen kan laddas ner till de olika streaming-enheter som visas nedan. Se villkor samt instruktion nedan hur du gör för att ladda ner FinnvedenMedia-appen nedan.

Android surfplatta eller Android mobil

Så laddar du ner appen

iPad eller iPhone

Så laddar du ner appen

Google TV med chromecast

Så laddar du ner appen

Bild på en hand som håller en smartmobil med appen FinnvedenMedia

Apple TV

Så laddar du ner appen

Vanliga frågor & Svar om Finnveden Media-appen

Fler frågor och svar

Villkor för att kunna streama kanaler i FinnvedenMedia-appen


Möjlighet att streama kanaler i Finnveden Media-appen gäller enbart kunder som har ett pågående abonnemang på Finnveden Medias Grundpaketet (antingen ett eget villabonnemang eller tillgång till Grundpaketet via sin hyresvärd), samt att du har ett pågående abonnemang på programkort. Du behöver även ha tillgång till internet samt ha en valfri streamingenhet som FinnvedenMedia-appen laddas ner i. Exempel på streamingenhet: en android smartmobil eller en android surfplatta, en iPhone eller en Ipad, en Google TV med chromecast + en tv-apparat som ansluts till den, eller en Apple TV + en tv-apparat som ansluts till den. Värnamo Energi säljer inte streamingenheter eller tv-apparater, detta köper man själv. Fast internetabonnemang inom Värnamo kommun kan köpas till från Värnamo Energi (ingår ej i streamingtjänsten). 

Exempel på kompatibla streamingenheter

FinnvedenMedia-appen kan laddas ner i dessa olika streamingenheter:
Android surfplatta, Android smartmobil, iPad, iPhone, Google TV med chromecast och Apple TV.
Värnamo Energi säljer inte streamingenheter, dessa köper du själv.