Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Ladda hem FinnvedenMedia-appen
i en Google TV med chromecast


OBS! För att streama FinnvedenMedia behöver din Google TV med chromecast vara uppdaterad till version X.X eller senare.

En Google TV med chromecast är ett exempel på en streamingenhet som du kan ansluta till en tv-apparat och använda för att streama Finnveden Medias kanaler på tv-apparaten. OBS! Du måste ha tillgång till internet samt att din tv-apparat måste vara så pass ny att det går att casta till den, se din tv-apparats instruktionsbok. Värnamo Energi säljer inte tv-apparater, Google TV-enheter eller andra streamingenheter, dessa köper du själv. Har du funderingar kring hur din tv-apparat eller din Google TV med chromecast fungerar bör du kontakta den återförsäljare du köpt dem av. Fast internetabonnemang kan köpas till från Värnamo Energi (ingår ej i streamingtjänsten).

 

 

1. Anslut din Google TV med chromecast till din tv-apparat, klicka sedan på sökrutan som du hittar uppe till vänster på skärmen.

 

2. Skriv finnvedenmedia i sökfältet
3. Klicka på sökikonen (som du hittar längre ner)

 

4. Klicka på installera för att börja ladda ner FinnvedenMedia-appen. FinnvedenMedia-appikonen kan ha olika utseende i olika streamingheter.

 

5. När appen har laddats ner klart, klicka på Öppna. 

 

6. Klart! Du har nu laddat hem FinnvedenMedia-appen till din Google TV med chromecast. Backa tillbaks till startvyn och leta upp FinnvedenMedia-appikonen. FinnvedenMedia-appikonen kan ha olika utseende i olika streamingheter.
Notera! För att börja streama i den nerladdade appen behöver du ha aktiverat ditt FinnvedenMedia playkonto.