Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Om oss <> Om vår hemsida <> Tillgänglighet

 

Tillgänglighetsredogörelse


Vi strävar efter att Värnamo Energis hemsida ska kunna uppfattas, hanteras och förstås av alla användare, oavsett funktionsvariation och oberoende av vilka hjälpmedel som används. Vi ska uppnå grundläggande tillgänglighet genom att följa WCAG 2.1 AA (De officiella riktlinjerna för hur man bör arbeta med hemsidor i offentlig sektor).

 

 

Kända brister i tillgänglighet

För närvarande är vi medvetna om att vi inte lyckats uppfylla alla kriterier i WCAG 2.1 AA. Vi har för avsikt att så snart som möjligt avhjälpa kända fel. Vi har kännedom om att följande delar av hemsidan inte uppfyller tillgänglighetskraven:

  • Det finns pdf:er på webbplatsen som inte är tillgänglighetsanpassade.
  • Det finns bilder som inte har alttexter eller beskrivningar.
  • Vissa inhämtade system till webbplatsen följer inte tillgänglighetsprinciperna.
  • Det är inte möjligt att öka avstånd mellan tecken, rader, stycken och ord.
  • Det är inte möjligt att öka kontraster i textfält.

 

Kontakta oss för att anmäla fel och brister

Har du upplevt fel eller av andra brister som hindrat dig från att ta del av vår digitala service vill vi gärna att du kontaktar vår kundtjänst via mail till kund@varnamoenergi.se eller per telefon 0370-69 41 00.

 

Kontakta tillsynsmyndighet

Om du efter att du kontaktat oss fortfarande inte är nöjd med hur vi tillgodosett kraven på tillgänglighet så kan du vända dig till Myndigheten för digital förvaltning som är en oberoende extern part.

Länk till Myndigheten för digital förvaltning, extern webbplats, öppnas i nytt fönster