Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> Info om Värnamo Energi <> Hemsidan

 

Om vår hemsida


Välkommen till vår hemsida. Vår nya hemsida är just nu under utveckling och en del sidor är fortfarande under uppbyggnad. Om du har frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att hör av dig till webmaster@varnamoenergi.se

 

Är du befintlig kund
eller  vill du bli ny kund hos oss?


Är du redan kund hos oss, så ta för vana att ALLTID först logga in på vår hemsida, för då kommer hela hemsidan visa priser och det utbud som gäller för just dig. Priser och valbart utbud varierar nämligen på olika adresser. När du är inloggad ser du alltid dina avtal under mina sidor. Har du avtal på mer än en adress - så byter du adress längst upp i det blå adressfältet som blir synligt så fort du loggat in på hemsidan.

OBS! Har du nyligen blivit kund
, så kan det dröja tills du fått din första faktura från oss INNAN du kan logga in på hemsidan. 

Vill du bli kund hos oss? Vad roligt, välkommen! Då ska du ange postnummer och gatuadressen, så kommer rätt utbud och priser att visas på hemsidan. Priser och valbart utbud varierar nämligen på olika adresser, därför måste du ange adressen dit du vill köpa tjänster, så du får rätt information.

Så hittar du på hemsidan


Hemsidan är indelad i våra olika verksamhetsområden. Under Bredband, TV, Elavtal, Elnät, Fjärrvärme, Kundservice/Om oss finns rullgardinsmenyer som visar de mest besökta sidorna. Men på vår hemsidan finns många fler undersidor. I sajtmappen nedan ser du en beskrivning av hela websajten.

Hittar du inte det du söker i rullgardinsmenyerna, eller i sajtmappen nedan, så kan du även använda hemsidans sökfunktion för att hitta just den informationen du är ute efter.