Bredband Discoverypaketet

Discoverypaketet

Nyhet! 1 juni förstärker vi Discoverypaketet med Animal Planet och Discovery Channel.

Nyhet! 1 juni förstärker vi Discoverypaketet med Animal Planet och Discovery Channel, längre fram under juni månad kommer du även kunna streama alla kanalerna i Discoverypaketet. Se mer om förändringar i vår tv-tjänst

Discoverypaketet ger dig kunskap om världen idag och igår. För alla som önskar en djupare och mer komplett bild av vår verklighet. Här finner du kvalitetsdokumentärer och faktaserier som fångar vår världs unika platser, dess fascinerande människor och otroliga historier. Det bjuds på intressanta dokumentärer och reportage från djurrike till brottsplats och du får en inblick i andra verkligheter, levnadsöden och kulturer. Ett kanalpaket för dig som vill bli inspirerad och berörd. Och allt är på riktigt. Se exakt information om vilka kanaler som ingår, sändningsteknik och bindningstid nedan. Klicka på kanalikonerna för att få detaljerad information om respektive ingående kanal.

Tillbaka
För att se det här paketet måste du som grund ha ett abonnemang på det paket vi kallar Bas-paketet. När du har Bas-paketet på plats och ett aktivt programkort och mottagningsutrustning, kan du lägga till paketet och så många kanalpaket som du önskar, när du vill.

Kanaler som ingår i paketet

Klicka på kanalikonerna för att se mer information.