Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
Bredband V Premium

V Premium

Med V Premium-paketet får du både film, serier OCH sport i världsklass! I sportkanalerna erbjuds ett vasst utbud av livesport från världens bästa ligor och serier, tex Premier League, UEFA Europa League, NHL, Formel 1, mfl. Dessutom massor av film. Se upp till fem premiärer varje vecka du ser de största biosuccéerna i USA och Sverige, först på TV och alla filmer är reklamfria.

Alla kanalerna kan ses "vanligt" på tv-apparat efter gällande tablå-tv, men programmen kan även streamas i Viaplay-appen.

Tillbaka Se om du kan beställa
För att se det här paketet måste du som grund ha ett abonnemang på det paket vi kallar Grundpaketet. När du har Grundpaketet på plats och ett aktivt programkort och mottagningsutrustning, kan du lägga till paketet och så många kanalpaket som du önskar, när du vill.

Kanaler som ingår i paketet

Klicka på kanalikonerna för att se mer information.