Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Du är här: Kundservice <> info om Mina sidor <> Se personuppgifter

 

Så ser du dina personuppgifter på Mina sidor


 1. Logga in
 2. Välj Mina sidor
 3. Välj Personuppgifter
 4. Alla adresser där du har aktiva avtal syns här 
 5. Det personnummer som avtalen är registrerade på
 6. Det För och Efternamn som avtalen är registrerade på
 7. Registrerad postadress dit infobrev går (Fakturan kan gå till en annan adress)

  Vill du ändra för- eller efternamnet, eller rätta postadressen, eller få din faktura skickad till en annan adress än postadressen, så skickar du ett mejl till kund@varnamoenergi.se så rättar vi det åt dig.

 8. Registrerat mobilnr, du kan ändra mobilnumret om du vill.
 9. Registrerad e-postadress, du kan ändra e-postadressen om du vill.

 10. Lösenord till MIna Sidor. Du kan om du vill skapa ett eget lösenord till hemsidan, som kan användas om du inte vill logga in med mobilt Bankid eller om du vill tillåta att någon annan i familjen ska kunna logga in med ditt personnummer och ditt eget valda lösenord – i ditt ställe – till exemepel om du vill att någon mer i familjen ska kunna logga in på hemsidan för att ändra bredbandshastighet,  lägga till och ta bort tv-kanaler eller se förbrukningsstatistik och fakturor.

  OBS! Lösenordet måste bestå av 8 tecken, både stora och småbokstäver samt minst 1 siffra. Använd inte specialtecken!

 11. Om alla personuppgifter är korrekta kan du bekräfta dem. Vi lottar regelbundet ut priser till kunder som bekräftar att kunduppgifterna är korrekta.

Behöver du mer hjälp kontaktar du vår kundservice så hjälper vi dig gärna!

För att du ska få bästa service från oss är det viktigt att vi inte har gamla eller felaktiga uppgifter. Värnamo Energi samlar in, lagrar och använder personuppgifter för bestämda ändamål. Är du kund hos oss använder vi till exempel dina personuppgifter för att uppfylla vår del av de avtal som du tecknat hos oss, för att ge dig service och support, för att stödja och förbättra relationen med dig som kund, samt för att informera dig om produkt- & tjänsterbjudanden.

Personuppgiftshantering


Värnamo Energi respekterar och värnar om dina personuppgifter och din integritet. Vi behandlar personuppgifter som finns samlade hos oss, med diskretion och i enlighet med regelverket i EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation).

Inom Värnamo Energi koncernen samlar vi endast in, lagrar eller använder dina personuppgifter för bestämda ändamål. Vi använder till exempel dina personuppgifter för att uppfylla vår del av de avtal som du tecknat hos oss, för att ge dig service och support, för att stödja och förbättra relationen med dig som kund, samt för att informera dig om produkt- och tjänsteerbjudanden.


Läs mer: Detaljerad information om vår personuppgiftshantering, dina rättigheter till utdrag, radering, ändring med mera.