Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
08 augusti 2024

ARKIVERAD - Badkupong för fri entré på Värnamobadet!

Vill du bada i sommar? Vi bjuder om du tar med kupongen!


I vår kundtidning som landade i din brevlåda i våras fanns en badkupong som gäller som entrébiljett vid ett badtillfälle i Värnamobadets utomhusbassäng under badsäsongen 2024! Kupongen gäller för max fem personer, varav minst en i sällskapet måste vara över 18 år.

Missade du att klippa ut & spara badkupongen?

Har du inte sparat badkupongen, finns det fortfarande möjlighet få en kupong om du kommer och hämtar den på Värnamo Energis huvudkontor under vår kundtjänsts öppettider. Gäller så länge lagret av kuponger räcker!

Det  finns fortfarande badkuponger kvar att hämta hos Värnamo Energi!

Öppettider och vägbeskrivning till Värnamobadet


Välkommen till Värnamobadet, en tempererad 25 m bassäng med stort grönområde, bastu och kiosk. Värnamobadet ägs av Region Jönköpings län och drivs sommartid av Värnamo Simsällskap på uppdrag av Fritidsavdelningen inom Värnamo Kommun och i samarbete med Värnamo Energi, Finnvedsbostäder och Regionfastigheter.

För information om öppettider, vägbeskrivning, med mera, se Värnamo Simsällskaps hemsida under rubriken Värnamobadet.