Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
19 april 2023

ARKIVERAT - Utbetalning av Elstöd

Snart dags för nästa elstöd till privatpersoner

Försäkringskassan meddelar nu att det utlovade elstödet till privatpersoner som avser elförbrukning 1 nov–31 dec 2022 ska betalas ut runt den 9 juni. Den är den person som stod på elnätsavtalet den 31 december 2022 får pengarna. Länk: Gå till Försäkringskassans info

Info från SvK

På SvKs hemsida finns mer information om vilka som kan få elstöd. Länk: SvKs hemsida: Frågor & Svar om högkostnadsskydd 

Värnamo Energi har lämnat uppgifter till Försäkringskassan


Gällande det elprisstödet till konsumenter som betalas ut av Försäkringskassan, så har vi på Värnamo Energi nu lämnat in alla uppgifter. Kunder i nätområde VMO ska enligt Försäkringskassas information få elstöd senast 9 juni.

Notera att alla frågor om själva utbetalningen hänvisar vi till Försäkringskassan, se länk till Försäkringskassans hemsida ovan. 

Mottagare av elprisstödet är den konsument som var kund på anläggningen den 31 december 2022 och beloppet grundar sig på förbrukningen under perioden första november 2021 till och med sista december 2022. Eventuella frågor eller klagomål om detta hänvisas till Försäkringskassan.