Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
23 januari 2024

Hipp, hipp, hurra! Idag är det elens dag

Hipp, hipp hurra! Idag är det elens dag i hela landet. Den fantastiska elen är verkligen värd att firas. El är det största som har hänt människan i modern tid, det är inte mycket som fungerar om strömmen går.


 
Tack vare el kan vi utöva meningsfulla fritidsaktiviter såväl hemma som i föreningars olika samlingslokaler/arenor/hallar. Utan el hade vi inte heller kunnat jobba särskillt effektivt, eller kanske ens kommit till jobbet eftersom hissar, bussar och tåg är beroende av el.
 
Elen skapar nytta varje dag i samhället, den hjälper även till och räddar liv och förbättrar arbetsmiljön på våra arbetsplatser och möjligör färre arbetsskador och bättre arbetsklimat.
 
Tack och lov att det finns el! Grattis elen på din egen dag - önskar vi på Värnamo Energi - det lokala IT- och enrgibolaget: Vi är säkra på att även många av våra elkunder instämmer i vårt hurrarop!!!
 
Länk: Se elavtal