Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
19 januari 2024

ARKIVERAT - Vinnare dragen i julbelysningstävlingen

Grattis Josef - du skickade in bästa bilden!


Vi har fått in många fina bilder från kunder som velat dela med sig av sitt julmys hemma. Vinnaren får ett Värnamo City presentkort hemskickat. Ni övriga som skickat in fina bilder får ett stort tack!


Här är vinnarbilden!

Flera kunder anammade vår jultävling där vi efterlyste bilder på hur ni lyst upp tillvaron och gjort det lite extra mysigt! Kanske försett katten med ett lysande halsband, eller dekorerat din dörrkrans med en ledslinga. Lyst upp buskar i trädgården, eller ljussatt din balkong eller husets uterum?  

Nu har vi haft dragning i tävlingen och julen är förbi för denna gång. Men många har fortfarande kvar sina ljusslingor även i januari och februarimörkret. Vill du fortsätta att sprida ljus och glädje genom att dela med dig av dina bilder på hur du dekorerat hemma hos dig, så får du gärna fortsätta att skicka dina bilder till oss, även om tävlingen är stängd för denna gång.. 

Det finns flera olika sätt att dela din bild med oss. Antingen kan du skicka den till oss via messenger eller helt enkelt mejla din bild till tavling@varnamoenergi.se


Här är alla tävlingsbidragen...