Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
13 december 2023

ARKIVERAT - Julutlottning - Vinn gratis Flexpaket

Ho, ho ho! Tomten lottar ut gratis flexpaket!

Är du TV-kund hos oss och har ett programkort?
- Då har du chans att  vinna 1 månads gratisvisning av vårt populära Flex7-paket. 


Vill du vara med i utlottningen och få chans att vinna gratisvisning av ett Flexpaket i en hel månad? Mejla då till tavling@varnamoenergi.se  senast 20 december.

Tävlingen gäller dig som har programkort hos Värnamo Energi. Flexpaketen vi lottar ut är inledningsvis laddade med 7 stycken dokumentärkanaler, dessa kan du när som helst byta ut till andra kanaler via Mina sidor. För de som vinner i utlottningen gäller att när gratismånaden passerat, så upphör det tillfälliga Flexpaketsabonnemanget automatiskt.  

Flex 7 - ett tilläggspaket med massor av valfria kanaler

Flex7-paketet är ett av våra tilläggspaket som ger dig möjlighet att lägga till extrakanaler. Dessa extrakanaler kan du, om du vill, byta ut varje dag. För närvarande kan du välja mellan 55 olika kanaler. Du kan lägga till totalt 7 extra kanaler och det går att byta flexkanaler en gång per dag. Flex7 har 1 kalendermånads bindningstid. Alla kanalerna i Flexutbudet kan ses "vanligt" på tv-apparat efter gällande tablå-tv, men programmen kan även streamas i FinnvedenMedia-appen och ses upp till 7 dagar i efterskott.