Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
17 maj 2024

Utlottning - Vevradio med laddare & ficklampa

Utlottning! Gissa hur många mil fiberkabel vi har lagt ner i Värnamo kommun hittills!

Var med och tävla om vår lilla analoga vevradio som är utrustad med både FM-radio och stark LED-ficklampa. Den smarta prylen drivs med en liten handvev men är även försedd med solceller. På baksidan finns uttag som gör det möjligt att ansluta och ladda upp din mobiltelefon med vevens hjälp.

Så gör du för att delta i utlottningen:

Vill du vara med i utlottningen av den smarta vev-prylen? Då behöver du gissa på hur många mil fiberkabel Värnamo Energi har grävt ner i kommunen hittills! Vårt fibernät är utbyggt med 99,96% täckning och om vi skulle lägga alla fiberoptokablar på rad efter varandra, så hade fibertråden räckt mer än 2,5 varv runt jordklotet! Men nu till frågan:

- Exakt hur många mil fiberkabel har vi grävt ner?

Mejla din gissning i exakt antal mil till tavling@varnamoenergi.se eller svara i tävlingsinläggen som även finns i våra sociala medier kanaler på Facebook och Instagram. Närmast svar vinner! Lämna din gissning senast 1 juni då dragning sker. Lycka till!!

Utlottningen sker i enlighet med vår utlottningspolicy samt vår personuppgiftspolicy.