Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
17 maj 2023

ARKIVERAT - Kundundersökning maj-juni

Vi vill gärna veta vad du tycker


Just nu genomför vi på Värnamo Energi en kundundersökning. Under maj och juni månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående vår verksamhet och våra tjänster.

Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. 

Synpunkter, ris eller ros?

Skulle du inte bli uppringd under vår kundundersökningsperiod, kan du självklart kontakta oss själv. Vi vill gärna att du är med och påverkar vår verksamhet genom att höra av dig till oss med dina synpunkter. För att vi ska bli bättre är vi tacksamma att du vänder dig till oss direkt när du har funderingar kring våra tjänster eller vårt kundbemötande. Ring, mejla, besök vår kundtjänst eller skriv ett inlägg på våra sociala medier, vi finns alltid nära dig!