Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor
05 april 2023

ARKVIVERAT - Påskgodis utlottat

Före påsk hade vi en utlottning där vi lottade ut påskägg fyllda med påskgott. Vinnarna är nu dragna och priserna levererade. För att delta skulle man gå in på Mina sidor och kontrollera och vid behov rätta personuppgifter.

Tävlingen är avslutad!


Så deltar du i utlottningen: Logga in på hemsidan, välj Mina sidor och därefter ”Personuppgifter” i Mina sidor-menyn. Där kan du själv rätta din e-postadress och ditt mobilnummer, om allt är rättklickar du på bekräfta knappen - så är du med i utlottningen.

På Mina sidor kan du även skapa ett eget lösenord till hemsidan som kan användas om du inte vill logga in med mobilt Bankid  eller om du vill tillåta att någon annan i familjen ska kunna logga in med ditt personnummer och ditt eget valda lösenord – i ditt ställe – till exemepel om du vill att någon mer i familjen ska kunna logga in på hemsidan för att ändra bredbandshastighet,  lägga till och ta bort tv-kanaler eller se förbrukningsstatistik och fakturor. 

OBS! Notera att det endast är det personnummer
som står på avtalet hos oss
som kan användas för att logga in på vår hemsida

 

För att du ska få bästa service från oss är det viktigt att vi inte har gamla eller felaktiga uppgifter. Logga gärna in på vår hemsida i god tid veckorna före påsk och kontrollera om de personuppgifter vi sparat på din kundbild är korrekta. Alla som varit inne på Mina sidor veckan före påsk är med i utlottningen av ett antal påskägg fyllda med godsaker.

Värnamo Energi samlar in, lagrar och använder personuppgifter för bestämda ändamål. Är du kund hos oss använder vi till exempel dina personuppgifter för att uppfylla vår del av de avtal som du tecknat hos oss, för att ge dig service och support, för att stödja och förbättra relationen med dig som kund, samt för att informera dig om produkt- & tjänsterbjudanden.

Vi respekterar och värnar om dina personuppgifter och din integritet och behandlar de personuppgifter som finns samlade hos oss med diskretion och enligt regelverket i EU-förordningen GDPR. 


Länk: Se vad du kan göra på Mina sidor
Länk: Se Värnamo Energis personuppgiftspolicy
Länk: Tillbaka till startsidan