Vi använder kakor (Cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. För att optimera ditt användande av vår webbplats använder Värnamo Energi nödvändiga kakor. Se vår kakpolicy för mer information avseende vår användning av kakor
Läs mer om kakor

Välkommen till Värnamo Energi

ditt eget, lokala bolag, som finns och verkar där du bor

Vi har samma gemensamma intresse som du, att vår hemregion ska vara en bra plats, som växer och ger oss alla möjligheter till en bra och hållbar framtid. Vi anstränger oss för att alltid kunna erbjuda dig bra service, rätt priser och tjänster med hög kvalitet.

Elläget Juni 2024

Vi har nu kommit en bit in i juni och när vi blickar framåt ser elprisprognosen på kort sikt relativt bra ut. Under maj forsatte elpriset neråt och blev nära 20 öre billigare än föregående månad. Vi ser fram emot fler ljusa och blåsiga dagar framåt som sänker elpriserna ytterligare, men vi håller förstås även tummarna för att vi ska få se lite sol i midsommar!

Nu har vi höjt säkerheten

Från och med idag behöver du inte längre ange personnummer när du loggar in på vår hemsidas MIna Sidor. Vid inlogg på dator scannar du istället en rörlig QR-kod, och i mobilen öppnas MobiltBankID automatiskt.

Nyhet, nu utvecklar vi en energiapp!

Nu är vi i full gång och utvecklar en innovativ app, som kommer vara laddad med spännande funktioner, som gör det möjligt för våra kunder att använda sin energi smartare än någonsin.

Byt till ett bättre elavtal idag!

När vi säger "bättre" elavtal, menar vi klimatsmart el till bra pris, hög driftsäkerthet, lokal förankring och alltid toppenbra service på köpet! 

Nyhet! Välj fossilfritt eller förnybar el

All el vi säljer och all el vi producerar är klimatsmart. Från och med oktober kan du välja själv om din el ska vara förnybar eller fossilfri - båda är hållbara alternativ som är bra för klimatet.

Byt hastighet på ditt bredband

Du vet väl att hos Värnamo Energi, kan du skruva upp eller ner ditt bredband hur du vill. Byt mellan 1 Gigabit, 500 Mbps, 250 Mbps, 100 Mbps eller 10 Mbps. Superenkelt med några knapptryck på Mina sidor!

Hurra! Vi är med på topp-10 listan 

Värnamo Energi ligger 10 i topp eller ännu bättre
när vi jämförs med 90 andra svenska energibolag enligt en ny ranking som är framtagen av ett oberoende undersökningsföretag.

Vanliga frågor just nu:

Fler frågor och svar